Ταχυφορτιστής Terra 54 CJG (Κωδ.: Terra-DC-54-CJG)

Ταχυφορτιστής Terra 54 CJG

Κωδ.: Terra-DC-54-CJG

Σταθμοί Φόρτισης Αυτοκινήτου

Κατόπιν Παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση ενδιαφέροντος.

διάθεση τιμής σύντομα

0 Likes

Ο ταχυφορτιστής Terra54 CJG είναι συμβατός με όλα τα χρησιμοποιούμενα πρότυπα φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπως, CHAdeMO, CCS and Type 2 AC. Πρόκειται για τον ιδανικό δημόσιας χρήσης ταχυφορτιστή που είναι κατάλληλος για όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 7'' με υψηλή φωτεινότητα για να είναι εύκολα αναγνώσιμα τα στοιχεία που απεικονίζει ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας με ηλιοφάνεια, υποστηρίζει και γραφική απεικόνιση της διαδικασίας φόρτισης, καθώς και RFID εξουσιοδότηση χρήσης. Η μονάδα ταχείας φόρτισης υποστηρίζει αυξημένες δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου και τεχνικής υποστήριξης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Φορτιστής Ταχείας Φόρτισης Terra54 CJG που ικανοποιεί τα ακόλουθα πρότυπα φόρτισης:
- Combo CCS 50KW DC, με μήκος καλωδίου 3.9m ,
- Chademo 50KW DC, με μήκος καλωδίου 3.9m ,
- AC 22KW για φόρτιση AC Τype 2, με μήκος καλωδίου 3.9m ,

Ο συγκεκριμένος ταχυφορτιστής έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης DC φόρτισης (μέσω ενός εκ των δύο πρωτοκόλλων συνεχούς φόρτισης) και AC Type 2 φόρτισης ταυτοχρόνως.
Η αρχιτεκτονική των μονάδων ταχείας DC φόρτισης ακολουθεί την αρθρωτή τεχνολογία (modular architecture), όπου η συνολική ισχύς δίνεται από πέντε ξεχωριστές μονάδες ισχύος (modules), συνδεδεμένες παράλληλα, συνθέτοντας την ονομαστική ισχύ του ταχυφορτιστή. Σε περίπτωση σφάλματος κάποιας από τις επιμέρους μονάδες ισχύος, ο ταχυφορτιστής είναι δυνατόν να λειτουργήσει με μειωμένη ισχύ.

H πρόσβαση στο εσωτερικό του μπορεί να γίνεται από 3 τουλάχιστον πόρτες, ώστε να είναι εφικτή η μείωση του χρόνου αντικατάστασης των επιμέρους μονάδων ισχύος, όσο και η προσαρμογή τους στο σώμα του φορτιστή να μπορεί να γίνει γρήγορα από ένα μόνο άτομο.

Θερμοκρασία λειτουργίας: -25 έως 70 °C,
Επικοινωνία: 4G, Ethernet,
Μέθοδος εξουσιοδότησης: RFID, NFC, Pincode, App,
Βάρος: 325kg,
Προέλευση: Ευρωπαϊκή Ένωση,
Πιστοποίηση/ Standards: CE, EMC Class B

Σχετικό Αρχείο:  631C0292B22250692203BA231614351F_F72864365.pdf
Κατασκευαστής: ABB
Ισχύς φόρτισης: 50kW
Είδος τοποθέτησης: Επιδαπέδια
Χρήση: Λύσεις Εμπορικής Εκμετάλλευσης